Skaraborgs vassaste SEO-byrå

Är er ambition att bli bäst och synas bättre på nätet – Vi hjälper er att lyckas

Att se till att man är relevant är en fråga som många företag brottas med. Traditionellt kanske man gjort en affärsplan som har lett till att marknadsavdelningen publicerat några webbsidor och kanske skapat något event.

Vad många missar är hur man presenterar sitt affärserbjudande för att synas maximalt på nätet. Syftet med en webbplats är oftast att man vill tjäna pengar, skaffa mer leads till försäljningsavdelningen och öka företagets försäljning och lönsamhet. Egentligen har du inget val – om företaget inte digitaliseras kommer dina konkurrenter göra det vilket på sikt kommer hota din affärsidé.

Söker du en SEO-byrå med passion för digital marknadsföring och sökmotoroptimering?

Driv mer trafik till din hemsida

Den mesta trafiken kommer idag genom en sökmotor och företag behöver i de flesta fall maximera sin webbplats fulla potential. Vi utgår från hur era kunder söker på nätet. Kort sagt – vi kan hjälpa er att skaffa hög synlighet på nätet och skaffa fler kunder genom er hemsida.

Ökad synlighet och exponering innebär att fler personer kommer besöka din webbplats men det är också viktigt at man får rätt trafik och kunder som attraheras av budskapet. Genom att ha mer precisa budskap minskar man även kostnaderna för den digitala annonseringen och du får även mer kunder vilket förbättrar din lönsamhet.

Dagens digitalisering och affärsutmaningar kräver den bästa kompetensen kring de här frågorna och att man har långsiktighet och kontinuerligt reviderar sina strategier. Vår expertis täcker en mängd olika områden vilket behövs för att öka din digitala affärsnytta.

Webbyrå med lösningar som ger resultat

Det finns åtskilliga webbyråer men långtifrån alla är specialiserade på SEO.

Tjänsterna skiljer sig dessutom vad olika SEO bolag erbjuder. En del lovar högsta placering på nätet till priset om du tecknar upp dig för flera månader. Vi har inte den affärsmodellen och vi tackar oftast nej till nya uppdrag eftersom vi är fullbokade. Trots det vill vi gärna dela med oss av vår kunskap åt andra så att andra bolag kan digitaliseras. Vi har vårt kontor i Strö utanför Lidköping.

Har ni en webbstrategi?

Många företag har ingen webbstrategi och digital affärsplan. Varje webbplats och varumärke är unikt vilket innebär att metoderna för att skaffa kunder kan variera. Ett krav för de bästa SEO byråerna är att möta kunden och förklara hur SEO fungerar och varför det är betydelsefullt. Ett lyckat SEO-projekt handlar om att samarbeta effektivt och skapa effektiva webbplatser med ett hollistiskt perspektiv och förbättra webbplatsen med allt från tekniska frågor till innehållsfrågor.

En genomtänkt SEO-strategi förhöjer upplevelsen för dina läsare och skapar potentiella kunder
Det finns olika byggstenar för att få besökare till en webbplats både organiskt och genom annonser. Vi har under årens lopp arbetat fram processer för att utvärdera en webbplats och se hur sajten fungerar on-site likväl som off-site (dvs hur externa länkar är byggda).

Sökmotoroptimering och content marketing handlar om att förtjäna besökare genom att skapa läsvärt innehåll för användarna. Metoderna vi använder är lågriskmetoder s.k. white-hat och som de flesta seriösa SEO-bolag garanterar vi aldrig några resultat.

Vi är en strategisk partner

Företagets DNA handlar till stor del om dess digitala strategi och ambitionen är att skapa tillväxt.

Vi har flera definierade processer och tjänster där vi hjälper till att optimera den digitala marknadsföringen så att du får fler kunder. Vi är en opartisk SEO-byrå som hjälper företag och organisationer att lyckas med sina IT och marknadsföringsprojekt. Vi står för lyhördhet, konkret metodik och tillämpbara rekommendationer. Ofta fungerar vi som kundens projektledare i olika SXO-projekt.

 • SEO med on och off-site optimering
  Öka din närvaro i sökmotorer genom modern sökmotoroptimering (SXO).
  Vi anpassar oss efter kundens unika situation och jobbar med samtliga processer inom sökmotoroptimering som
  – Sökbeteendeanalyser – kartläggning av sökord för din webbplats
  – Webbanalys i kombination med SEO-copy
  – Onsite optimering
  – Teknisk SEO och SEO-audits
  – Se över din länkstrategi och vi hjälper även företag som har fastnat i Google filter
  Läs mer om  sökmotoroptimering
 • Google annonsering och media inköp
  Adwords
   och PPC annonsering
  Vi har erfarenhet att strategisk marknadsföring och taktisk marknadsföring genom media som annonsnätverk och affiliate nätverk.
 • Webbstrategier
  Rådgivning kring webbstrategier, upphandlingar och affärsutveckling på webben.
  Konkreta förslag på hur webbplatser kan förbättras genom olika typer av nyckeltal
 • Statistik och analys
  Vi har rapportering av din webbplats så att du kan följa hur utvecklingen går.
 • Content marketing och innehållsmarknadsföring
  Vi jobbar inom flera olika branscher.

Kontakta oss idag